Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf de A50 neemt u afslag nummer 20 (Arnhem, Openlucht Museum, Burgers Zoo) en vanaf de A12 neemt u afslag nummer 26 (Arnhem-Noord). De snelweg af volgt u de borden Arnhem. U rijdt Arnhem in via de Apeldoornseweg en bij de 4e stoplichten NA de benzinepomp Total (aan uw linkerhand) gaat u bij dat 4e stoplicht linksaf de Jacob Cremerstraat in. Nummer 13 is vrij snel aan uw linkerhand, het eerste herenhuis schuin tegenover café Nescio. Neemt u de tijd om een parkeerplek te zoeken.

Met de trein:
Als u met de trein komt, kunt u op verschillende wijze hier komen. Met de bus, met een taxi of lopend.

Als u wilt lopen dan stapt u op het Centraal Station Arnhem aan de Sonsbeekzijde uit (dit is de achterzijde van het CS). U verlaat het station en gaat dan rechtsaf de weg naar beneden.
Beneden aan die straat steekt u bij het voetgangersstoplicht over, u houdt het spoorviaduct aan uw rechterzijde. U neemt de straat recht tegenover u waar ook de trolleybus rijdt, dit is de Cronjéstraat. Als u deze straat volgt, die later ook omhoog gaat, en bij het stoplicht rechtdoor oversteekt, dan komt u in de Jacob Cremerstraat aan.

Met de bus vanaf het Centraal Station moet u aan de centrumzijde uitstappen en naar het busstation of Willemsplein lopen (beiden op loopafstand). Hiervandaan vertrekt de bus naar B&B Jansbeek:

U neemt lijn 3 Burgers Zoo/Openluchtmuseum of Bus 13 Klarendal en stapt uit bij halte Jacob Cremerstraat. B&B Jansbeek bevindt zich schuin tegenover café Nescio.

Met de taxi:
Als u een taxi wilt nemen, kunt u bellen met:

Taxi Danny http://taxidannydeluxe.nl/: +31 642732677