Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Ontvangst

Ontvangst

Ons motto is “gasten laten onderdompelen in onze gastvrijheid”! Het verwennen van gasten staat bij ons dus zeer centraal. U wordt ontvangen op uw kamer en we heten u daar graag welkom met een drankje en iets lekkers van het huis erbij. We vertellen u wat de mogelijkheden hier in de buurt zijn en waar u lekker kunt eten.

Daarnaast kunt u op de kamer genieten van Rituals en Nespresso en ligt er een drankje en een snack voor u klaar.

Ook het vers bereide ontbijt, krijgt u op de kamer geserveerd. Het ontbijt brengt elke dag iets anders en wordt met liefde en zorg door ons gemaakt. We bakken onze eigen broodjes en serveren veel streekproducten bij ons ontbijt, we vertellen u graag meer over de herkomst van de producten bij het afgeven van uw ontbijt! Verder kunt u bij ons terecht met al uw diëten en wensen. Tarwevrij, glutenvrij, lactosevrij, we maken graag een ontbijtje op maat, dat kunt u vooraf kenbaar maken.

Bed & Breakfast Jansbeek is nagenoeg het hele jaar geopend voor reserveringen van minimaal 2 nachten. Voor het stellen van vragen of het reserveren van overnachtingen kunt u mailen naar: contact. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op tel.nr.: 026-4455846, b.g.g. kunt u een bericht achterlaten.

Wilt u zakelijk bij ons overnachten met een zekere regelmaat? Vraagt u dan naar onze speciale tarieven op maat!

Aankomst is vanaf 14:30 uur (of in overleg op een ander tijdstip) en het vertrek is uiterlijk om 11:00 uur.

Roken is in B&B Jansbeek niet toegestaan.

B&B Jansbeek is niet geschikt voor huisdieren. Het is echter wel goed om te weten dat wij in het bezit zijn van een kat: Sparky en kitten Riley. Uiteraard zult u van hen geen hinder ondervinden.

Betalingswijze: contante betaling bij aankomst of de dag erna.

Uw gastvrouw spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans, Spaans en redelijk Duits.