Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Locatie

Bed & Breakfast Jansbeek ligt centraal ten opzichte van het centrum, het Centraal Station en het Sonsbeekpark. Het ligt tevens nabij uitvalswegen, tussen fietsknooppunt 51 en 69, aan ANWB fietsroutes en de trolleybus naar het Openluchtmuseum en Burgers Zoo stopt voor het huis.

Vanuit B&B Jansbeek loopt u in 1 minuut naar het Sonsbeekpark, nog geen 5 minuten naar het centrum en 7 minuten naar de Sonsbeekzijde van het Centraal Station, dit is de achterzijde.
Met de auto bent u in nog geen 5 minuten op de A12 Utrecht of Oberhausen, op de A50 Apeldoorn of kunt u via de A12 naar de A50 Nijmegen.

Alle bezienswaardigheden zijn lopend of fietsend goed te bereiken.

Voor de fietsers:
Vanuit Jansbeek kunt u fietsroutes volgen via knooppunten, er zijn meerdere knooppunten in de buurt waar u kunt starten.
De ANWB LF4 Midden-Nederlandroute loopt door de Jacob Cremerstraat waar Jansbeek aan gelegen is. Voor meer informatie kunt u surfen naar: www.anwb.nl/fietsen/fietsroutes of fietseropuit.nl

Voor de wandelaars:
Het Maarten van Rossumpad (LAW4) van ’s-Hertogenbosch naar Ommen loopt door het Sonsbeekpark. Voor meer informatie kunt u surfen naar: www.wandelnet.nl