Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Het gastenboek!!!

10 jul

Het Gastenboek!!!      

In het begin bladerde ik het gastenboek vol spanning door, hebben onze gasten iets opgeschreven? Wat vonden ze ervan? Na heel veel enthousiaste berichten, ging de spanning er gelukkig wat van af. Blijkbaar vind ik het heel belangrijk, wat gasten van ons vinden.

Eén keer vertelde een gast me opgelucht dat ze het gastenboek pas op de dag van vertrek gelezen had. Ze vertelde dat ze het stukje gelezen had over een bruidspaar dat bij ons de huwelijksnacht doorgebracht had en wilde er vooral niet bij stil staan wat ze allemaal gedaan hadden… Ik heb die pagina met enigszins pijn in mijn hart eruit gescheurd, ik wilde tenslotte niet nog meer gasten tegen de borst stuiten. Maar wat denken jullie nu zelf? Dat als je ergens anders overnacht daar nog nooit de liefde bedreven is? Is het niet juist tijdens een weekendje weg dat de vonken er vanaf spatten en de liefde weer opbloeit? Eigenlijk weten we het wel, maar we willen het niet weten.

Misschien leuk om wat citaten uit het gastenboek met jullie te delen:

“We kozen voor een B&B vanwege de kleinschaligheid, maar ik denk dat menig groot hotel een voorbeeld mag nemen aan de inrichting en gastvrijheid van jullie B&B!!!”

“Website: Super. In ’t echt: zo mogelijk nog beter! Onze complimenten voor jullie B&B, het hele plaatje klopt. Jullie zijn super gastvrij. De kamer zou ook best appartement kunnen heten, zo groot, zo mooi en compleet!”

“Wat een heeeeeeeeeeerlijk bed!”

“’s Morgens was het ontbijt een foto waard, want ik voelde mij helemaal verwend.”

“Dit was voor ons veruit de meest complete B&B die we tot nu toe gehad hebben. Erg mooie kamers, lekkere bedden en een heerlijk ontbijt. “

“Een overnachting in Jansbeek is een echte aanrader. We zijn zeer tevreden over de goede zorgen van de gastheer en gastvrouw. De kamer is bijzonder smaakvol ingericht. Het was voor ons een complete verrassing om in zo’n prettig B&B te mogen verblijven. Zeer aangenaam! Hartelijk dank!”

Leave a Reply