Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Bed & Breakfast Jansbeek; gastvrijheid én vrijheid ineen

Bed & Breakfast Jansbeek ligt aan de rand van het levendige centrum van Arnhem. Even heerlijk weg in eigen land en genieten van zowel de stadse omgeving, als ook de prachtige natuurgebieden om Arnhem heen. Wil je eens iets anders dan een massaal hotel, maar nog steeds kunnen genieten van enige vrijheid en privacy, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Met twee ruime kamers en voldoende voorzieningen heb je hier alles wat nodig hebt, terwijl je nog steeds kunt genieten van de gastvrijheid tijdens een verblijf bij Jansbeek. Hier kan je samen genieten in een informele setting, terwijl je meer dan voldoende uitwijkmogelijkheden hebt. Kom ook langs voor een aangenaam verblijf in de stad Arnhem.

Twee kamers met een eigen sfeer

kamer Bed and Breakfast JansbeekBed & Breakfast Jansbeek levert je twee kamers die elk een hele eigen sfeer meebrengen. Je hebt de Tuinzicht kamer, waar je directe uitkijk hebt op de achtertuin van het appartement. Deze kamer is 30m2 en je betaalt een prijs vanaf
€ 70,00, afhankelijk van de ontbijtwensen. De andere kamer is met 27m2 iets kleiner en hier heb je uitzicht op de gezellige straten van Arnhem (de Stadszicht kamer). Voor deze kamer betaal je een prijs vanaf € 60,00. De kamers zijn voorzien van alle gemakken, waardoor je bijna de kamer niet meer uit hoeft, ware het niet dat er van alles te beleven is in Arnhem en de omgeving.

Arnhem en de regio

Arnhem is een stad met veel historie. De stad werd ooit gebouwd aan de hogere oevers van de Sint-Jansbeek; een waterrijke, maar toch droge omgeving met veel landbouwgrond. Tegenwoordig wonen in Arnhem ruim 150.000 inwoners en de stad heeft enorm veel te bieden. In het mooie centrum, waar onder meer vijf markten te vinden zijn, is genoeg ruimte om een hele dag te shoppen en aan het eind van de dag een drankje te pakken. Buiten Arnhem kom je in aanraking met de prachtige natuurgebieden waar de Veluwe bekend om staat. Zo kan je ook dagenlang alle kanten op met de fiets. Bed & Breakfast Jansbeek is daarom niet alleen geschikt voor een weekend, maar ook voor meerdere dagen.

Kom genieten!

Bij Jansbeek begrijpen we dat je niet altijd zit te wachten op een gastheer of gastvrouw, tenzij je er natuurlijk om vraagt. Uiteraard kan je hier terecht voor vragen over de unieke plekjes die Arnhem en haar omgeving te bieden heeft, maar privacy en vrijheid worden ook altijd gewaardeerd. Kom daarom genieten van de veelzijdige stad en regio Arnhem, bij Bed & Breakfast Jansbeek ben je meer dan welkom!

 

+31(0)26 4455846

info@jansbeek.nl