Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Jansbeek; een aantrekkelijk Bed and Breakfast in Arnhem

Op zoek naar een Bed and Breakfast in Arnhem? Jansbeek ligt centraal in de stad en biedt je dé authentieke beleving van een weekendje weg in een sfeervolle setting. Jansbeek ligt prachtig aan de rand van het Sonsbeekpark, één van de mooiste plekjes van Arnhem. Daarnaast zit je hier op loopafstand van het centrum en ben je zomaar bij het Centraal Station. Bij het Bed and Breakfast Jansbeek kan je kiezen uit twee diverse, sfeervolle kamers. Daarnaast ben je voorzien van alle gemakken die je bij een hotel ook tegenkomt, maar krijg je precies die aandacht die jij wilt en extra’s om je verblijf nog leuker te maken!

De kamers

Uizicht kamer Bed and Breakfast Jansbeek

Bij Jansbeek heb je dus keuze uit twee verschillende kamers; één met uitzicht op groene achtertuinen (Tuinzicht) en één met uitzicht op de stadse omgeving (Stadszicht). Beide kamers zijn sfeervol aangekleed met Hästens bedden, keuze uit koffie of thee én Rituals cosmetica. De kamers zijn ideaal voor twee personen en de ruimtes variëren van 27m2 voor de Stadszicht kamer en 30m2 voor de Tuinzicht kamer. De prijzen per nacht zijn vanaf € 60,00 voor de Stadszicht kamer en vanaf
€ 70,00 euro voor de Tuinzicht kamer.

Arnhem als stad

Jansbeek is een Bed and Breakfast in Arnhem, een oude stad in de provincie Gelderland. Arnhem heeft ruim 150.000 inwoners en is gelegen in een bosrijk gebied. Naast het centrale Sonsbeekpark kent de regio Arnhem ook geweldige fietsroutes. Je kunt tijdens een verblijf bij Jansbeek dus kiezen uit een sportieve vakantie op de Veluwe, maar kan dit ook afwisselen met een relaxdagje in het fraaie centrum van Arnhem. Arnhem staat bekend om haar uitdagende centrum met een goede combinatie van winkels en terrasvoorzieningen. Bij Jansbeek overnacht je op ‘slechts’ 5 minuten loopafstand van het centrum.

Bed and Breakfast; een unieke belevenis

Steeds meer mensen kiezen voor een Bed and Breakfast. Bij Jansbeek krijg je dan ook een meer persoonlijke belevenis dan bij een standaard hotel en dat kan in positieve zin het verschil maken in een stad die je nog niet kende. Bij Jansbeek hoef je je echter geen zorgen te maken dat je geen privacy hebt, want de twee kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo heb je een eigen toilet en douche, een tv, goedgevulde koelkast, een tv (met dvd-speler) en ook een eigen magnetron. Je hoeft dus niet per se je kamer uit om de dagelijkse dingen te doen, maar als gastheer en gastvrouw staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Maak daarom ook kennis met de unieke belevenis van een Bed and Breakfast in Arnhem bij Jansbeek en kom snel eens bij ons langs!

 

+31(0)26 4455846

info@jansbeek.nl