Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

B&B Arnhem? Kom langs bij Jansbeek!

Ben je op zoek naar een veelzijdig B&B in Arnhem? Kom dan langs bij Jansbeek. Dit Bed & Breakfast is te vinden aan de rand van het centrum, terwijl je op loopafstand zit van het prachtige Sonsbeekpark. Jansbeek geeft je de vrijheid van een hotelkamer, maar ook de gastvrijheid van een B&B. Hier begrijpen we heel goed dat je de vrijheid wilt hebben om dingen zelf uit te vinden en ook om niet gebonden te zijn aan constant contact, maar toch wel eens ervaringen wilt delen met andere mensen die de stad bezoeken. Bij Jansbeek kan je daarom verblijven in kamers met alles erop en eraan. Kom genieten van Arnhem en haar omgeving.

Wat is er allemaal te doen?

Niet alleen Arnhem, maar ook haar omgeving is ontzettend veelzijdig. Je kan hier dagenlang fietsen door de mooiste natuurgebieden, maar ook volop shoppen en terrasjes pakken. Arnhem is een historische stad die vooral bekend staat om haar vele terrassen en gezellige marktjes. Daarnaast zit Jansbeek als B&B in Arnhem op een uitstekende plek, want je verblijft hier op loopafstand van zowel het bruisende centrum als het rustige en ongedwongen Sonsbeekpark. Ook met het openbaar vervoer is Jansbeek goed te bereiken, want lopend ben je binnen tien minuten op het Centraal Station. Arnhem is zowel voor stadsmensen, als ook voor mensen die houden van de natuur en de Veluwe, een uitstekende plek om meerdere nachten te verblijven.

Posbank bed and breakfast Jansbeek

In wat voor kamers kan je terecht?

Jansbeek, een veelzijdig B&B in Arnhem. Je krijgt hier als koppel de keuze uit twee kamers die van alles te bieden hebben. Zo slaap je op heerlijke bedden van Hästens en kan je na het wakker worden een ontbijt naar keuze (verwen of klein) op je kamer laten brengen. Beide kamers zijn o.a. voorzien van een sfeervolle zithoek, eettafel, airconditioning, koffie- en theefacilliteiten en magnetron. In de ene kamer heb je uitzicht op de tuinen achter het huis (Tuinzicht) van 30m2, met een prijs vanaf € 70,00. De andere kamer geeft je uitzicht op de gezellige stadse straatjes (Stadszicht), is 27m2 en hier betaal je een prijs vanaf € 60,00. Beide kamers zijn sfeervol en rustgevend.

Kom langs in hét B&B van Arnhem

Jansbeek geeft je de vrijheid die je in een hotel ook kunt ervaren, maar de gastvrijheid die het net iets persoonlijker en leuker maakt. Doordat je van alle gemakken voorzien bent én kunt kiezen voor meer privacy of een gezamenlijke setting, is dit Bed & Breakfast perfect voor iedereen. Kom daarom ook genieten van de veelzijdigheid van Arnhem en haar omgeving en kom langs bij Jansbeek!