Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Accommodatie

Accommodatie

Bed zonder Breakfast Jansbeek bevindt zich op de tweede etage van een oud herenhuis aan de Jacob Cremerstraat 13 in Arnhem. Het huis is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw, omstreeks 1890.
U deelt het trappenhuis met de bewoners van dit pand, de familie Janssen. Heleen Janssen is uw gastvrouw.
B&B Jansbeek ligt zeer centraal, op loopafstand van het Centraal Station, het centrum en het Sonsbeekpark. Het ligt nabij uitvalswegen, aan ANWB fietsroutes en de trolleybus naar het Openluchtmuseum en Burgers Zoo stopt voor de deur.

U logeert op de tweede etage van een gerenoveerd herenhuis en beschikt over een royale slaapwoonkamer met Hästens boxspringbedden (desgewenst kunnen de bedden in de voorkamer ook uit elkaar staan). Op de kamer heeft u een tv, internetaansluiting, twee lekkere fauteuils, eettafel en -stoelen, een ladekast, plek voor hangkleding, een koelkast, waterkoker, espressomachine en een wastafel.
Elke kamer beschikt over zijn eigen douche en toilet. Handdoeken zijn aanwezig, evenals shampoo, showergel als bodylotion. De ruimtes zijn voorzien van een airconditioning die kan verkoelen en verwarmen. Er is gratis wifi en ook het parkeren is gratis. We adviseren onze gasten echter wel om de tijd te nemen een parkeerplek te vinden, omdat onze B&B aan de rand van betaald parkeren ligt.