Koningspaarden
Bed & Breakfast Jansbeek, Jacob Cremerstraat 13, 6821 DA Arnhem

Accommodatie

Accommodatie

Bed & Breakfast Jansbeek bevindt zich op de tweede etage van een oud herenhuis aan de Jacob Cremerstraat 13 in Arnhem. Het huis is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw, omstreeks 1890.
U deelt het trappenhuis met de bewoners van dit pand, de familie Janssen. Heleen Janssen is uw gastvrouw.
B&B Jansbeek ligt zeer centraal, op loopafstand van het Centraal Station, het centrum en het Sonsbeekpark. Het ligt nabij uitvalswegen, aan ANWB fietsroutes en de trolleybus naar het Openluchtmuseum en Burgers Zoo stopt voor de deur.

U logeert op de tweede etage van een gerenoveerd herenhuis en beschikt over een royale slaapwoonkamer met Hästens boxspringbedden (desgewenst kunnen de bedden in de voorkamer ook uit elkaar staan). Op de kamer heeft u een tv, dvd-speler, internetaansluiting, twee lekkere fauteuils, eettafel en -stoelen, een ladekast, plek voor hangkleding, een koelkast, waterkoker, espressomachine en een wastafel.
Elke kamer beschikt over zijn eigen douche en toilet. Handdoeken zijn aanwezig, evenals shampoo, showergel als bodylotion. De ruimtes zijn voorzien van een airconditioning die kan verkoelen en verwarmen. Er is gratis wifi en ook het parkeren is gratis. We adviseren onze gasten echter wel om de tijd te nemen een parkeerplek te vinden, omdat onze B&B aan de rand van betaald parkeren ligt.

Bij Bed & Breakfast Jansbeek willen we u een heuse ontbijtbeleving meegeven. Met streekproducten bereiden we elke dag een ander ontbijt voor u. Heleen maakt graag met eenvoudige producten iets anders klaar dan u thuis gewend bent. U bent er tenslotte even tussenuit en dan is het leuk om u te laten verrassen door een met liefde en zorg bereid ontbijt. We lichten bij het ontbijt graag even toe wat u eet en waar het vandaan komt. Zo halen we de zuivel bij ZuivelboerderijIJsseloord en worden de jams gemaakt door particulieren, kopen we kaas in bij een kaasspecialist en komen onze broodmixen waar Heleen zelf kleine broodjes mee bakt, van MolendeHoop in Oud-Zevenaar. Uiteraard kunt u wensen/diëten van tevoren doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden.